Λίγες ημέρες έμειναν, έως τις 30 Ιουνίου, που ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για να ψηφίσουμε και να αναδείξουμε το KIVOTOS SANTORINI, ένα destination hotel στο Ημεροβίγλι
Το KIVOTOS SANTORINI διεκδικεί επάξια τη θέση του ως μια κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία στα φετινά Readers’ Choice Awards του παγκοσμίως έγκυρου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler. Το 5΄΄αστερο ξενοδοχείο, χτισμένο ψηλά στην πλαγιά του βράχου στο Ημεροβίγλι, ένα private spot στην περίφημη καλντέρα, βρίσκεται στα επικρατέστερα πολυτελή ξενοδοχεία, στη λίστα ενός από τους πιο αξιόλογους θεσμούς στον ταξιδιωτικό κλάδο.
Σχεδιασμένο ως ένα καταφύγιο που η όψη του θυμίζει κιβωτό, το Kivotos Santorini επανεφευρίσκει την πολυτελή φιλοξενία αγγίζοντας παράλληλα την ηφαιστειακή ψυχή της Σαντορίνης. Χτισμένο ψηλά στην πλαγιά του βράχου στο Ημεροβίγλι, το πιο αποκλειστικό σημείο της καλντέρας, το Kivotos συνδυάζει την πανοραμική θέα με τη γαλήνη και την ηρεμία. Αποφεύγοντας την παράδοση, το καταφύγιο ξεχωρίζει έναντι της λευκής τοπικής γλώσσας του νησιού με τη μοναδική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του – μια τολμηρή και αντισυμβατική χειρονομία εμπνευσμένη από την ηφαιστειακή γεωλογία της Σαντορίνης ως διακήρυξη της one-of-a-kind φιλοξενίας που προσφέρει το Kivotos.
Εξίσου μοναδικοί είναι οι χειροποίητοι εσωτερικοί χώροι των οποίων η μινιμαλιστική κομψότητα διαψεύδει τα υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και ήχου που επιτρέπουν στους επισκέπτες να φτιάξουν τη διάθεση της επιλογής τους. Σε συνδυασμό με ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ, ανέσεις πρώτης κατηγορίας και εξατομικευμένες υπηρεσίες, το Kivotos αποτελεί έναν μαγικό προορισμό όπου θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας εξίσου.
Στο Mavro Restaurant, στο καλύτερο σημείο στο Ημεροβίγλι μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η γαστρονομία εξελίσσεται από τέχνη σε ένα κυνήγι της ευτυχίας. Δειπνήστε στο μπαλκόνι που επιπλέει πάνω από τον υπέροχο βράχο του Σκάρου καθώς απολαμβάνετε τη μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Στο Mavro Restaurant η ποικιλομορφία των προϊόντων της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ, δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριών του νησιού. Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς.
Tags: βραβεία, ξενοδοχείο, ταξίδι Last modified: 28/06/2024